mybutton
Zaštita na radu, zaštitna oprema | Dom-Tex HTZ oprema

Delta Plus katalog, HTZ oprema

Delta Plus Katalog HTZ opreme

Delta Plus Katalog HTZ oprema otvoriti će Vam stranice svjetski poznatog proizvođača i dobavljača za proizvode iz grupe HTZ oprema. Listajte i uživajte u velikoj ponudi, po pristupačnim cijenama!

Firma Delta Plus, osnovana je 1977.god. sa sjedištem u mjestu Apt, Francuska. Tvrtka Delta Plus je inovativan francuski proizvođač i dizajner osobne zaštitne opreme "od glave do pete". U ponudi imaju oko 1500 različitih proizvoda iz grupe Delta Plus Katalog HTZ oprema: zaštitne kacige, zaštitna obuća, radne rukavice i radna odijela....

Od 1999.god. njihove dionice su izlistane u kotaciji Pariške burze. Sa 1100 zaposlenika opskrbljuju više od 10 000 kupaca širom svijeta. Najpoznatije marke Grupe Delta Plus su Venitex, Panoply i Tiger Steel, cijenjene i svjetski priznate. Uz mnoge podružnice za distribuciju i više proizvodnih jedinica u cijelom svijetu, Grupacija Delta Plus je snažan i dinamičan lider u svojoj branši.

Grupa Delta Plus bavi se proizvodnjom, dizajnom i isporukom - oprema za osobnu zaštitu na radnom mjestu. Uglavnom djeluje na području Europe i Azije. Tvrtka pokriva pet osnovnih područja i kroz glavne brendove nudi:

  • oprema za zaštitu glave, uključujući i zaštitne kacige, oprema za zaštitu sluha, zaštitne naočale, vizir za zaštitu lica i respirator maske 
  • radne rukavice, oprema za zaštitu ruku se sastoji od: high-tech rukavice, tekstilne rukavice, sintetičke rukavice, lateks rukavice i kožne rukavice 
  • Delta Plus također nudi radna odijela i opremu za zaštitu tijela: zaštitna odjeća i radna odjeća, kao i jednokratna odjeća. Tehnička odjeća za šumare i drvosječe, zavarivače. Novi Delta Plus katalog 2013/2014 - Tehnička ZIMSKA ODJEĆA za rad u hladnjači, kao i sigurnosna zaštitna odjeća otporna na vatru, kiseline i visoke temperature. 
  • tvrtka Delta Plus u ponudi ima i zaštitnu obuću - oprema obuhvaća sigurnosne čizme i radne cipele 
  • za rad na visini u ponudi je cjelokupna oprema za zaštitu od pada, s priključcima 

Delta Plus Katalog HTZ oprema (KLIKOM na ikonu Fullscreen, u lijevom stupcu, otvorite katalog cijelom širinom, a za povratak pritisnite tipku Escape).

 

 
  • HTZ oprema, osobna zaštitna sredstva. Ako želite posjetiti stranice proizvođača, ovdje je link na stranice Grupe Delta Plus, Francuska - Virtualni Delta Plus katalog.

 

Zaštita na radu

Novosti - Arhiva

28 travanj – Svjetski dan zaštite na radu

Od 2003. godine Međunarodna organizacija rada (ILO – International Labour Organization) obilježava ...

 
 
Facebook Twitter
 
Prijavite se na naš Newsletter! Prvi doznajte što nudi
AKCIJSKA PRODAJA.
 
 
Saznajte novosti. Upišite Vašu mail adresu na 
Newsletter listu.
 
 
Validate GEO-TAGs
 
  

Zaštita na radu - Delta Plus

Zaštitna oprema - Venitex rukavice Radna odjeća - PanoplyRadne cipele - Tiger Steel
Osobna zaštitna oprema zaštite na radu
 
Zaštita zdravlja - Sigurnost na radu
 
HTZ oprema zaštite na radu