mybutton
Zaštita na radu, zaštitna oprema | Dom-Tex HTZ oprema

Jednokratne kape i medicinske maske, zaštitna oprema

Jednokratne kape i medicinske maske, zaštitna oprema

Venitex jednokratne kuharske kape (materijal krep papir). Otvori za zrak na vrhu. Širina glave podesiva, pakiranje 100 komada.

Kvalitetne medicinske maske (jednokratne higijenske maske), materijal netkani polipropilen ili dvoslojni papir. Materijal ima odličnu sposobnost filtracije, a omogućuje gotovo nesmetan protok zraka za disanje. Maske su namijenjene prehrambenoj industriji i zdravstvenom osoblju. Pakiranje 50 komada.

Za medicinske maske, jednokratne kape, kuharske kape, zajedničko je da su bez silikona, što je dobro za one sklone alergijama. Kapuljače su od netkanog Deltatek-a ili polipropilena. Oko lica imaju elastični steznik.

Medicinske maske - Higijenske maske - Zaštitna opremaJednokratne kape sa šiltomJednokratne kape
(harmonika-kapa) imaju rub stegnut elastičnom trakom, a materijal je netkani polipropilen. Za osobe sa dugom kosom vrlo su praktične jednokratne kape sa mrežicom za kosu. Nekima će više odgovarati jednokratna kapa sa šiltom. Za one koji se ne žele odreći brade imamo rješenje u obliku polipropilenskog štitnika koji je stegnut elastičnom trakom.

Jednokratne kape i medicinske maske - zaštitna konfekcija iz netkanih tekstila za upotrebu u medicini, industriji i ugostiteljstvu.

Kuharska kapa, jednokratna

 

Medicinsko tehničko osoblje: stomatološke ordinacije, medicinski i farmaceutski laboratoriji, moraju ovisno o radnom mjestu, udovoljavati uvjete Pravilnika o minimalnim uvjetima za obavljanje djelatnosti (NN 061/2011).

Farmaceutski tehničar, u skladu sa mjerama koje nalaže i propisuje zaštita na radu, nadzire pravilno korištenje osobnih zaštitnih sredstava i ispravnosti propisane opreme. Standardna zaštita od infekcije: jednokratne rukavice, medicinske maske te zaštitne naočale za lijevanje i modeliranje.

 

Jednokratne medicinske maske - Higijenske maske

 

Zaštita na radu

Novosti - Arhiva

28 travanj – Svjetski dan zaštite na radu

Od 2003. godine Međunarodna organizacija rada (ILO – International Labour Organization) obilježava ...

 
 
Facebook Twitter
 
Prijavite se na naš Newsletter! Prvi doznajte što nudi
AKCIJSKA PRODAJA.
 
 
Saznajte novosti. Upišite Vašu mail adresu na 
Newsletter listu.
 
 
Validate GEO-TAGs
 
  

Zaštita na radu - Delta Plus

Zaštitna oprema - Venitex rukavice Radna odjeća - PanoplyRadne cipele - Tiger Steel
Osobna zaštitna oprema zaštite na radu
 
Zaštita zdravlja - Sigurnost na radu
 
HTZ oprema zaštite na radu