mybutton
Zaštita na radu, zaštitna oprema | Dom-Tex HTZ oprema

Jednokratni kombinezoni, zaštitna odijela

 
Jednokratni kombinezoni, zaštitna odijela

Zaštitna odijela, radni jednokratni kombinezoni za zaštitu od većine kemikalija i čestica. Zaštitni jednokratni kombinezoni sa kapuljačom (radna odijela specijalne namjene), izrađeni su od netkanog materijala Deltatek. Radi se o 100% Polipropilen -u SMMS, ili u kombinaciji sa Polietilen -om.

Zaštitna odijela - Jednokratni kombinezoni DT215Proces SMMS pruža proizvodu veću prozračnost i udobnost kod nošenja, a film od polietilena pruža bolju zaštitu od kemikalija i habanja, paranja. Tkanina, od koje su sašiveni zaštitni jednokratni kombinezoni, je obrađena kao samogasiva, sama zaustavlja širenje plamena.

Sa prednje strane Deltatek kombinezon ima prednji zatvarač (koji je dodatno osiguran ljepljivom trakom) i elastičnu traku oko zglobova, struka i glave. Na zglobovima rukava ima pletivo. Šavovi su vodonepropusni.

Materijal je izveden tako da ne ostavlja dlačice od tekstila na odjeći. Na dodir je mekan, ugodan i nema silikona, što je važno osobama koje su sklone alergijama. Tkanina je vrlo otporna, laminirani sloj polietilena i mikroporozna tkanina u kombinaciji tri sloja, što garantira zaštitu te čini tkaninu otpornom na zrak.

Deltatek jednokratni kombinezoni za zaštitu od kemikalija i bioloških rizika. Zaštitna oprema za sanaciju i dekontaminaciju. Jednokratna zaštitna odijela, koja možete odabrati sukladno Vašoj djelatnosti: građevina, industrija, zelene površine, prehrambena industrija, bolnice, farmacija... ili Vašim potrebama: dekontaminacija, antistatic, samogasivost, zaštita od kemikalija...

Zaštita na radu

Novosti - Arhiva

28 travanj – Svjetski dan zaštite na radu

Od 2003. godine Međunarodna organizacija rada (ILO – International Labour Organization) obilježava ...

 
 
Facebook Twitter
 
Prijavite se na naš Newsletter! Prvi doznajte što nudi
AKCIJSKA PRODAJA.
 
 
Saznajte novosti. Upišite Vašu mail adresu na 
Newsletter listu.
 
 
Validate GEO-TAGs
 
  

Zaštita na radu - Delta Plus

Zaštitna oprema - Venitex rukavice Radna odjeća - PanoplyRadne cipele - Tiger Steel
Osobna zaštitna oprema zaštite na radu
 
Zaštita zdravlja - Sigurnost na radu
 
HTZ oprema zaštite na radu