mybutton
Zaštita na radu, zaštitna oprema | Dom-Tex HTZ oprema

Zastita na radu - Linkovi

Radnik ima pravo na zaštitu na radu.                                                         Poslodavac ima obvezu provoditi istu.


  • Jako dobar Portal sa opširnim i relevantnim informacijama na temu: Zakon o zaštiti na radu, medicina rada, sigurnost na radu, profesionalne bolesti, ozljede na radu, savjeti...
  • Hrvatsko društvo inženjera sigurnosti. Bave se istraživanjem problematike organizacije rada službi Zaštite na radu.
  • Zaštita zdravlja na radu. Prava, uvjeti i način ostvarivanja prava iz obveznog zdravstvenog osiguranja u slučaju ozljede na radu i profesionalne bolesti.
  • www.zastita.eu - Zaštita na radu. Vijesti iz struke. Zaštita na radu. Procjena opasnosti. Izrada Procjene opasnosti. Osposobljavanje radnika za rad na siguran način.
  • Zaštita na radu. Svrha zaštite na radu je stvarati sigurne radne uvjete kako bi se spriječile ozljede na radu, profesionalne bolesti i nezgode na radu, odnosno umanjivanje eventualnih štetnih posljedica ukoliko se opasnost ne može otkloniti. Provođenje zaštite na radu ne ograničava se samo na profesionalne bolesti, već se nastoji spriječiti bilo koja bolest, odnosno ozljeda, dok se veća pažnja poklanja profesionalnim oboljenjima.
  • Zaštita na radu, obrazovanje odraslih, procjena opasnosti, znakovi sigurnosti. Ispitivanje u radnom okolišu. Ispitivanja strojeva i uređaja. Ispitivanje električnih instalacija, elektromotornih pogona i statičkog elektriciteta. Ispitivanje gromobranskih instalacija. Ispitivanja iz područja zaštite od požara (hidranti, vatrodojava, plinodetekcija, protupanična rasvjeta). Izrada dokumentacije za minimalne tehničke uvjete. Vođenje poslova zaštite na radu u tvrtkama. Procjena opasnosti. Normiranje zaštite na radu...
Zaštita na radu

Novosti - Arhiva

28 travanj – Svjetski dan zaštite na radu

Od 2003. godine Međunarodna organizacija rada (ILO – International Labour Organization) obilježava ...

 
 
Facebook Twitter
 
Prijavite se na naš Newsletter! Prvi doznajte što nudi
AKCIJSKA PRODAJA.
 
 
Saznajte novosti. Upišite Vašu mail adresu na 
Newsletter listu.
 
 
Validate GEO-TAGs
 
  

Zaštita na radu - Delta Plus

Zaštitna oprema - Venitex rukavice Radna odjeća - PanoplyRadne cipele - Tiger Steel
Osobna zaštitna oprema zaštite na radu
 
Zaštita zdravlja - Sigurnost na radu
 
HTZ oprema zaštite na radu