mybutton
Zaštita na radu, zaštitna oprema | Dom-Tex HTZ oprema

Zaštitne rukavice, radne rukavice Venitex

Najveća ponuda: zaštitne rukavice - industrijski i medicinski program (medicinske rukavice), kao i radne rukavice za opću namjenu (latex rukavice). Zaštitna oprema, kvalitetna i učinkovita zaštita ruku na poslu i u kući je bitna, jer rukama prenosimo otrove i agresivne tvari. U ponudi imamo zaštitne rukavice otporne na mehanička oštećenja i kemijska sredstva.

Nudimo razne tipove rukavica za zaštitu: tekstilne rukavice, zaštitne rukavice iz kolekcije HIGH TECH, pamučne rukavice, gumene rukavice, PVC rukavice, nitrilne rukavice, neoprenske rukavice, rukavice otporne na posjekotine. Kao zaštitu za radove kod elektro zavarivanja, u ponudi imamo i specijalne kožne rukavice za varenje (oprema za zavarivanje), te vrlo tražene zaštitne kevlar rukavice.

Za sigurnost na radu i zaštitu ruku VENITEX nudi široki asortiman rukavica od kože, gume i tkanine. Pružaju dobar osjećaj kontrole, dobro prianjaju, lagane su i čvrste. Idealna kupovina.

Zaštitne rukavice Apollon  HIGH TECH
 Zaštitne rukavice - Kevlar rukavice  TEKSTILNE RUKAVICE
 Radne rukavice - Nitrilne rukavice  SINTETIČKE RUKAVICE
 Zaštitne rukavice - Jednokratne rukavice  JEDNOKRATNE RUKAVICE
 Zaštitne rukavice - Kožne rukavice za zavarivanje  KOŽNE RUKAVICE

Osim za usko specijalizirane poslove (vatrogasne rukavice), Venitex rukavice mogu se koristiti za razne namjene. Rukavice bez prstiju, ili zimske rukavice thinsulate, lako mogu naći primjenu u svakodnevnoj uporabi.

Radne rukavice Venitex - Zaštitne rukaviceZakon o zaštiti na radu propisuje obvezu korištenja HTZ opreme (osobna zaštitna sredstva i oprema) što uključuje i zaštitne rukavice raznih namjena i materijala. Radi usklađivanja sa propisanim europskim normama, zaštitne rukavice moraju zadovoljiti zahtjeve: neškodljivosti, poštivanje zakona o veličini, trebaju proći ispit spretnosti (prilagoditi proizvod vrsti posla), poštivati upute o označavanju, informacijama, identifikaciji.

Prehrambena kompatibilnost regulira uvjet da materijali i predmeti moraju biti izrađeni tako da, u normalnim i predvidljivim uvjetima, ne predstavljaju opasnost za ljudsko zdravlje niti da utječu na organoleptički karakter namirnica.

Jako je važno provjeriti oznake, područje preporučene upotrebe za zaštitne rukavice za zaštitu ruku, jer ovisno o slučaju, zaštitne rukavice moraju biti otporne samo na vodu i zrak, otporne na mikroorganizme, porezotine i nagrizanja kemijskih proizvoda niske koncentracije, niže koncentracije ili otporne na druge vrste kemikalija.

 

Zaštita na radu

Novosti - Arhiva

28 travanj – Svjetski dan zaštite na radu

Od 2003. godine Međunarodna organizacija rada (ILO – International Labour Organization) obilježava ...

 
 
Facebook Twitter
 
Prijavite se na naš Newsletter! Prvi doznajte što nudi
AKCIJSKA PRODAJA.
 
 
Saznajte novosti. Upišite Vašu mail adresu na 
Newsletter listu.
 
 
Validate GEO-TAGs
 
  

Zaštita na radu - Delta Plus

Zaštitna oprema - Venitex rukavice Radna odjeća - PanoplyRadne cipele - Tiger Steel
Osobna zaštitna oprema zaštite na radu
 
Zaštita zdravlja - Sigurnost na radu
 
HTZ oprema zaštite na radu