mybutton
Zaštita na radu, zaštitna oprema | Dom-Tex HTZ oprema

Dom-Tex Newsletter

Učlanite se na našu mail listu. Nudimo Vam mogućnost da primate Dom-Tex Newsletter, koji će sadržavati samo najzanimljivije informacije iz područja zaštita na radu i osobna zaštitna oprema, koje smo objavili proteklog mjeseca. Pročitajte koja HTZ oprema - iz kataloga Delta Plus, Panoply, Venitex, Tiger Steel, se najviše preporučuje. Saznajte zanimljive informacije o Metabo alatu, ili Vas možda više zanimaju Proxxon i Knipex ručni alati.

Svjesni smo da u današnjem svijetu brzog poslovanja rijetko tko ima vremena redovno na Internetu pogledati vijesti i događanja iz posla kojim se bavi, te je stoga Newsletter i pokrenut.

Ukoliko želite primati Dom-Tex Newsletter, molimo Vas da se prijavite u obrascu za prijavu. Također, proslijedite i prijateljima i poslovnim partnerima da se prijave!

Napomena: Molimo Vas da našu adresu dodate u svoje e-mail imenike, kako ne bi postojala mogućnost da Vaš e-mail klijent tretira poruke kao spam.

Vaš e-mail neće biti javno objavljen! Hvala!

Ispunite kontakt obrazac
Prijavite se za naš besplatni Newsletter servis i u svoj e-mail sandučić redovito primajte poruke sa zanimljivostima, novostima i akcijama.
 

Dom-Tex - Newsletter

Be Cool! Wear Your Helmet!"

Nikada nije prerano za zaštitu.
Proizvođači nude posebne MINI kolekcije: sigurnosne zaštitne naočale za žene i djecu.

Ružičaste zaštitne slušalice za žene radnice malo su manje od industrijskog standarda i puno ugodnije kako bi odgovarale manjem obujmu glave. Ružičasta boja pruža sigurnost, zbog dobre vidljivosti, a i malu dozu osobnosti.

Email newsletter odličan je alat direktnog komuniciranja koji u poslovanju može igrati značajnu ulogu. Uz naš newsletter od sada se informirajte još lakše! Saznajte sve o najnovijim ponudama ili savjetima o korištenju zaštitne opreme.

Zaštita na radu

Novosti - Arhiva

28 travanj – Svjetski dan zaštite na radu

Od 2003. godine Međunarodna organizacija rada (ILO – International Labour Organization) obilježava ...

 
 
Facebook Twitter
 
Prijavite se na naš Newsletter! Prvi doznajte što nudi
AKCIJSKA PRODAJA.
 
 
Saznajte novosti. Upišite Vašu mail adresu na 
Newsletter listu.
 
 
Validate GEO-TAGs
 
  

Zaštita na radu - Delta Plus

Zaštitna oprema - Venitex rukavice Radna odjeća - PanoplyRadne cipele - Tiger Steel
Osobna zaštitna oprema zaštite na radu
 
Zaštita zdravlja - Sigurnost na radu
 
HTZ oprema zaštite na radu