mybutton
Zaštita na radu, zaštitna oprema | Dom-Tex HTZ oprema

Usluge šivanja, proizvodnja radne odjeće

Usluge šivanja - O nama

O nama - Podaci koji bi Vas mogli zanimati.
Mi smo krojačko trgovački obrt za šivanje odjeće. Važna djelatnost sa kojom se bavimo je proizvodnja radne odjeće. Pružamo usluge šivanja odjeće i drugih tekstilnih proizvoda prema narudžbi.

Odjeću i radne uniforme, izrađujemo od najkvalitetnijeg materijala, dogovorenog modela, boje i potrebnih mjera. Naša radna odjeća i radna odijela sašivena su od tkanine firme KLOPMAN, koju koriste i ostali poznati proizvođači zaštitne radne odjeće (gramaža te mješavina robe po izboru). Ako trebate nekoga kome je specijalnost proizvodnja i usluge šivanja radne odjeće, potražite nas. Kod nas možete naručiti usluge šivanja razne odjeće: radne hlače, radne kute, muški prsluci, radna odijela, zaštitna odjeća. Nudimo usluge šivanja i usluge održavanja (pranje, peglanje i prepravljanje odjeće iz našeg ili donesenog materijala.

Izrađujemo štik, (kompjuterski vez, strojni vez) na radnu odjeću, polo majice, muške jakne, radne muške prsluke, šilt kape, radni kombinezoni i drugu tekstilnu robu po Vašem izboru. Ako su Vam potrebni popravci odjeće mi smo Vam na usluzi. Radimo za Vas i zbog Vas, koji trebate naše usluge šivanja - proizvodnja radne odjeće ili štik, strojni vez. Nudimo tisak na tekstil, tiskanje na majice. Budite drugačiji, možete tiskati na majice slike po izboru ili Vašu promidžbenu poruku (tehnika sitotisak).

Isprobajte i novu ponudu u našem asortimanu: ekološka kemijska čistionica, pranje i glačanje rublja. Mi smo tu, sa našim znanjem i iskustvom, spremni da Vam pomognemo. Došli ste na pravo mjesto.

Usluge šivanja - O nama: Dom-Tex

Sve preuzete obveze iz ugovora s kupcima izvršavamo na dogovoreni način i u ugovorenom roku. Kvalitetnom proizvodnjom radne odjeće stvaramo zadovoljne kupce. Usluge šivanja prilagođavamo djelatnostima kupca, poštujući Vaše želje. Nudimo odabir raznih vrsta materijala za šivanje, više boja i modela radne odjeće.

Ovisno o vrsti tkanine, neki materijali zbog svoje građe, prilikom krojenja i šivanja, zahtijevaju poseban postupak. Specijalno dorađeni materijali (vatrootporni, vodootporni, gumirani), kao i obrada prije i za vrijeme šivanja nama ne predstavlja problem. Mi imamo dugogodišnje iskustvo i tradiciju u proizvodnji radne odjeće i šivanja tekstilnih proizvoda. Ako niste potpuno sigurni kako prati radna odijela mi ćemo Vam dati upute o održavanju materijala.

Kontinuiranim ulaganjem u znanje naših zaposlenika, nastojimo izgraditi poslovanje koje će na najbolji način znati prepoznati kretanja na tržištu i na ista znati brzo reagirati. Stalnim investicijama u imovinu i opremu želimo osigurati najoptimalnije uvjete za zadovoljenje potreba naših kupaca i zaposlenika. Najvećim uspjehom smatramo to što smo uspjeli opstati u ovim teškim vremenima za tekstilne radnike, te pomalo napredovati. Brzi smo i pouzdani.

HTZ oprema - Zaštitna odjeća, trgovina na malo i veliko

Veleprodaja i maloprodaja - Naši partneri, čije proizvode - HTZ oprema, zaštitna radna odjeća i obuća imamo u trgovini, su etablirani brendovi: Delta Plus, Panoply, 4WORK, Myday, Tiger Steel, Italboot, Venitex. Zaštitna odjeća podrazumijeva vrstu odjeće koja ima specijalna svojstva: kemijska, toplinska, antistatična, signalna ili hidro zaštita. Ovisno za koju je namjenu, zaštitna radna odjeća proizvodi se od specijalnih materijala. Brojna pravila diktiraju kakva sve obilježja mora imati zaštitna radna odjeća. Kao prvo mora biti otporna na pranje, a prema namjeni mora biti vodootporna, nezapaljiva, samogasiva, antistatična, otporna na rezanje, na visoke ili niske temperature.

Što čini razliku između radne odjeće i zaštitne odjeće? Zaštitna odjeća mora štititi od situacija opasnih za život i zato mora zadovoljavati specifične sigurnosne standarde. Odjeću osigurava poslodavac, a nosi zaposlenik. Najbolji primjer za ovu vrstu zaštitne odjeće je odjeća za vatrogasce. Radna odjeća nema posebnih zahtjeva, ona se nosi na radnom mjestu, važno je da je ugodna za nošenje i funkcionalna.

Delta Plus je proizvođač opreme za osobnu zaštitu i zaštitu na radu. Njihova HTZ oprema koristi know-how i tehnologije sportske opreme da bi nošenje zaštitne opreme postalo zadovoljstvo. Serijom proizvoda DeltaGreen štite održivi razvoj i zauzimaju eco friendly stav - zaštita okoliša. Izborom proizvoda koji nose oznaku Delta Green štitite sebe i kao kupac ponašate se odgovorno.

PANOPLY je poznato ime koje znači: tehnička radna odjeća. Izrađena je uz korištenje najsuvremenijih proizvodnih postupaka. Svi materijali za šivanje kojima se proizvodi radna odjeća pažljivo su odabrani i pružaju najveću udobnost i zaštitu pri radu. Radna odjeća ove provjerene marke pruža sigurnost i zaštitu pri hladnoći i lošim meteorološkim uvjetima (zimske radne hlače i zimske jakne), a istovremeno zadovoljava visoke standarde koje zahtijeva zaštitna odjeća visoke vidljivosti. U izradi se koristi mješavina pamuka i poliestera, izvrsne kvalitete i dobrog dizajna.

4WORK je brand linija za profesionalce - radna odjeća i obuća. Korištenjem najkvalitetnijih materijala za šivanje, modernim dizajnom, te načinom kako se izvodi proizvodnja i šivanje radne odjeće nastaju radne hlače i radna odijela koja su izvrstan spoj kvalitete i dugotrajnosti proizvoda.

MYDAY je talijanski proizvođač tekstilnih proizvoda koji prate modne trendove. Unutar asortimana nudimo T-shirt majice, polo majice, felpe, radne hlače, zaštitne muške prsluke, radne jakne, treger hlače (farmer hlače), u velikom rasponu boja. Svi navedeni proizvodi su pogodni za tisak za tekstil (sitotisak, termotisak) ili štik - strojni vez Vaših motiva i logotipova.

TIGER STEEL su zaštitne cipele koje se proizvode u Delta Plus vlastitim proizvodnim pogonima. Radna obuća se izrađuje tehnikom ubrizgavanja Poliuretana (PU) u potplatu dvostruke gustoće. Klasična i suvremena cipela, namijenjena za siguran rad u industriji i kao HTZ oprema u građevinarstvu, koja objedinjuje udobnost, zaštitu i stabilnost.

ITALBOOT, proizvođač PVC čizama sa podstavom od pamuka (pojačani potplat).

VENITEX nudi široki asortiman HTZ opreme: zaštitne rukavice od kože i tkanine, zaštitne rukavice antistatik, otporne na ulje, radne rukavice otporne na rezanje i visoke temperature, radne rukavice impregnirane, sa ili bez podstave...

Usluge šivanja, Dom-Tex Sesvete, krojačko trgovački obrt

Obratite nam se sa povjerenjem. Mi radimo sa tvrtkama koje imaju izvrsno organiziranu logistiku, s optimalnim rokovima isporuke, što Vam osigurava brzi pristup proizvodima.

Osim prodaje gotovih proizvoda (radna odjeća, radno odijelo, zaštitna odjeća), nudimo Vam usluge šivanja raznih materijala, krojenje i šivanje radne odjeće, pranje i glačanje rublja.

Proizvodnja zaštitne i radne odjeće te ostale vanjske odjeće je naša specijalnost. Jednako tako možete nam se obratiti za usluge šivanja bilo koje vrste ili ako su Vam potrebni popravci odjeće. Materijali za šivanje, koje koristimo, su provjerene kvalitete, a sama šivanja su povjerena iskusnim radnicima.

Proizvodnja radne odjeće i usluge šivanjaPROIZVODNJA ODJEĆE (RADNA ODJEĆA)

PROIZVODNJA OSTALE VANJSKE ODJEĆE
KRPANJE I PREPRAVLJANJE ODJEĆE
SKUPLJANJE I ISPORUKA RUBLJA
TRGOVINA NA VELIKO ODJEĆOM I OBUĆOM
TRGOVINA NA MALO ODJEĆOM
TRGOVINA NA MALO OBUĆOM I PROIZVODIMA OD KOŽE
TRGOVINA NA MALO ŽELJEZNOM ROBOM, BOJAMA I STAKLOM
TRGOVINA NA MALO PROIZVODIMA I OPREMOM ZA KUĆANSTVO

 

Podaci za naš krojačko trgovački obrt MAR-TEX-PLUS, koji pruža usluge šivanja odjeće, dostupni su na stranici: Portal obrtnog registra

Referentna lista naših korisnika

Zaštita na radu

Novosti - Arhiva

28 travanj – Svjetski dan zaštite na radu

Od 2003. godine Međunarodna organizacija rada (ILO – International Labour Organization) obilježava ...

 
 
Facebook Twitter
 
Prijavite se na naš Newsletter! Prvi doznajte što nudi
AKCIJSKA PRODAJA.
 
 
Saznajte novosti. Upišite Vašu mail adresu na 
Newsletter listu.
 
 
Validate GEO-TAGs
 
  

Zaštita na radu - Delta Plus

Zaštitna oprema - Venitex rukavice Radna odjeća - PanoplyRadne cipele - Tiger Steel
Osobna zaštitna oprema zaštite na radu
 
Zaštita zdravlja - Sigurnost na radu
 
HTZ oprema zaštite na radu