mybutton
Zaštita na radu, zaštitna oprema | Dom-Tex HTZ oprema

Ručni alati, prodaja alata

RUČNI ALATI - METABO ALATI

Ručni alati - Metabo alati, AKU bušilica Dom-Tex, trgovina - prodaja alata, kvalitetni ručni alati, električni alati za stručnjake i zahtjevne kućne majstore. To je profesionalni alat poznatih proizvođača. Električni ručni alati, koji prije izlaska na tržište moraju proći zahtjevne testove i uvjete rada. Posebno bi istaknuli da prodajemo vrhunski Metabo alat i električne strojeve. Metabo je uvijek bio alat za obrtništvo i u rangu Bosch alata (plavi Bosch). Veliki izbor LI-ION AKU BUŠILICE sa 3-god Metabo jamstvom na aku baterije i na punjač. Osim što imamo razne aku bušilice, u ponudi su električni alati: elektropneumatski bušači čekić KHE 56, Metabo magnetna glodalica, stabilna rezalica, Metabo AKU PILE i AKU ELEKTROPNEUMATSKA BUŠILICA, METABO BHA18LT - VIDEO.

Za najzahtjevnije pravi izbor za ručni alat je POLIRNA BRUSILICA PE12-175 sa Metabo "Marathon" motorom. Motor sa specijalnom zaštitom za dug servis i radni vijek. Malih dimenzija, ergonomski oblikovanih ručki, iznimno jakog okretnog momenta, sa 1200W motorom, blokadom osovine i aluminijskim kućištem. Idealna je za dugotrajni profesionalni rad u najtežim uvjetima u autoservisnoj industriji kao i nezamjenjiv električni alat za obradu kamena i drveta. U osnovnom paketu dolazi i "velcro" brusna podloga, brusna spužva i pamučna tkanina za poliranje.

Metabo ručni alati - BrusilicaAKU KUTNA BRUSILICA 18V - W 18 LTX 125 jedina je u klasi s okretnom baterijom, odvojivim filterom za prašinu, direktnim mjerenjem temperature motora i ima najveći broj rezova s jednom aku baterijom. Metabo kutne brusilice sa autobalanserom imaju najniži nivo vibracija.

1.) Inovativna tehnologija protoka hladnog zraka za optimalno hlađenje elektromotora. Povećana snaga motora i produženi radni vijek.
2.) Metabo „S-automatik“ sigurnosna spojka štiti korisnika od povratnog udarca do kojeg može doći uslijed blokiranja ploče u materijalu.
3.) Siguran rad. Metabo kočnica zaustavlja za manje od tri sekunde. Važna prednost, sigurnost na radu.
4.) Kuglični ležaj „Autobalanser“ sustava djeluje kao protuteža brusne ploče i osjetno smanjuje nivo vibracija. Životni vijek brusne ploče je produžen za 50%.
5.) »Maraton« motor sa patentiranom zaštitom navoja. Posebnu zaštitu navoja čini premaz - epoksidna smola i Metabo zaštitni „kavez“ preko navoja. Pristup prašine i komadića materijala do motora je onemogućen.
6.) Metabo VibraTech (MVT) ručka za prigušivanje vibracija. Do 60% manje vibracija. Metabo MTV ručka osjetno prigušuje vibracije i tako štiti korisnika.

Metabo alati katalog, profesionalni ručni alati: kutna brusilica, ravna brusilica (na engleskom jeziku).

Više informacija vezanih specifično za Metabo alati (alat za obradu inoxa, potezna pila).

Osim alata Metabo je razvio svoj sustav za dobavu vode: hidropak pumpa za čistu vodu, potopna pumpa za otpadne vode, combi pumpe, a možemo Vam ponuditi i zračni alat, kompresore raznih snaga.

Prodaja alata - Profesionalni električni alati BoschBOSCH, RUČNI ALATI

Prodajemo Bosch ručni alatRučni alati BOSCH čine život lakšim i za profesionalce i industriju. Važan čimbenik dugogodišnjeg uspjeha BOSCH grupe su snaga i brzina inovacija. Pouzdanost, dugotrajna uporaba i visoka kvaliteta tradicionalne su vrijednosti robne marke Bosch. Inovativnost, zajedno sa stalnim proširenjem asortimana, praćena je kontinuiranim seminarima i tečajima, čiji je cilj najbolje rješenje za krajnjeg kupca.

Bosch je u 2010.godini potrošio oko četiri milijarde eura na istraživanje i razvoj te je prijavio preko 3.800 patenata diljem svijeta. Svojim proizvodima i uslugama Bosch unapređuje kvalitetu života nudeći inovativna i korisna rješenja.

BOSCH ručni alati su pouzdani, robusni i mogu ispuniti sve Vaše zahtjeve. Električni alati koji olakšavaju rad i jamče profesionalne rezultate. BOSCH ručni alati izrađeni su po najvišim standardima, osiguravaju dugotrajno uživanje u radu i štite Vaše zdravlje od izloženosti vibracijama.

Plavi BOSCH, profesionalni alati za upotrebu u građevinarstvu, industriji i obrtništvu. Jamstveni rok 3 godine. Alat broj 1 na našem tržištu u kategoriji odnosa cijene i kvalitete. AKCIJSKE CIJENE! Informacije i narudžbe u trgovini Dom-Tex ili putem Interneta na kontakt. Pročitajte više o našoj ponudi: Električni alati BOSCH.

Bosch alati - Novi proizvodi i promocije do: 31. kolovoza 2013.

KNIPEX ALATI - RUČNI ALAT, PRODAJA RAZNIH KLIJEŠTA

Ručni alati - Knipex kliještaKNIPEX je jedan od vrhunskih proizvođača za specijalna kliješta - mali ručni alati. Proizvodnja alata započeta je daleke 1882 godine u Njemačkoj. Tvrtka je neovisna, u privatnom vlasništvu već četiri generacije.

Osnivač je C.Gustav Putsch. Tvrtka se specijalizirala za proizvodnju kliješta, i zauzima sam vrh u toj djelatnosti. Gospodin Putsch je počeo u Cronenbergu s jednom kovačnicom, a sada je tvrtka u Wuppertalu sa 45000 m2 tvorničkog prostora.

KNIPEX je poznat po inovativnim i patentiranim proizvodima. Dnevno se proizvodi više od 55.000 komada kliješta - ručni alat, tisuću različitih oblika i veličina.Ručni alati Proxxon - Prodaja alata Zagreb

PRODAJA ALATA: Knipex ručni alat - Mali ručni alati - Katalog (EN)

PROXXON ALATI - RUČNI ALATI

Proxxon Industrials, prodaja alata, automehaničarski alati.

1.)  Okasti ključ, vilasti ključ, okasto-vilasti ključ
2.)  Nasadni ključ 1/4",3/8" i 1/2" + garniture
3.)  Moment ključ 1/4" 5-30Nm
4.)  Moment ključ 3/8" 20-100Nm
5.)  Moment ključ 1/2" 40-200Nm
6.)  Speeder i microspeeder ključevi

PRODAJA ALATA:

Proxxon Industrials katalog alata, imbus ključevi i gedore.
Proxxon Micromot katalog: specijalni ručni alati za mikroradove.

Cjenik za ručni alat Metabo, Knipex i Proxxon

Obiteljska tvrtka Proxxon alati, sa sjedištem u Saveznoj Republici Njemačkoj, uspješno posluje posljednjih 30 godina. Proxxon Werkzeug GmbH osnovana je 1.12.1977. u gradiću Niersbach, jugozapadno od njemačkog starog grada Trier. Tržište opskrbljuju sa visoko kvalitetnim električnim alatom za specijalne namjene. Ručni alati za graviranje, modeliranje, mikropolirke, alati za obradu drveta. Njihovo korisnici su modelari, precizni mehaničari, modelari u drvetu, graveri, optičari, zlatari i mnogi drugi hobi i kućni majstori. Proizvodi Proxxon su priznati širom Europe po izuzetnoj kvaliteti i servisnoj podršci.

Zaštita na radu

Novosti - Arhiva

28 travanj – Svjetski dan zaštite na radu

Od 2003. godine Međunarodna organizacija rada (ILO – International Labour Organization) obilježava ...

 
 
Facebook Twitter
 
Prijavite se na naš Newsletter! Prvi doznajte što nudi
AKCIJSKA PRODAJA.
 
 
Saznajte novosti. Upišite Vašu mail adresu na 
Newsletter listu.
 
 
Validate GEO-TAGs
 
  

Zaštita na radu - Delta Plus

Zaštitna oprema - Venitex rukavice Radna odjeća - PanoplyRadne cipele - Tiger Steel
Osobna zaštitna oprema zaštite na radu
 
Zaštita zdravlja - Sigurnost na radu
 
HTZ oprema zaštite na radu