mybutton
Zaštita na radu, zaštitna oprema | Dom-Tex HTZ oprema

Jednokratne rukavice, zaštitne rukavice

 Jednokratne rukavice - Zaštitne rukavice

Jednokratne rukavice, da bi bile udobne za nošenje, smanjile znojenje i lakše se navlačile, moraju biti iznutra napudrane (kukuruzni škrob) ili obrađene ispiranjem u kloriranoj vodi. Za one osjetljivih ruku, obavezno neka budu bez pudera (puder dodatno isušuje ruke i ostavlja tragove na predmetima sa kojima se rukuje). Tako se smanjuje rizik od alergijskih reakcija. Prednost, koju imaju zaštitne rukavice za jednokratnu upotrebu, je što su nepropusne za tekućine i lako ih možemo zamijeniti. Za zaštitu ruku i da bi spriječili prekomjerno znojenje možete, ispod lateks rukavica, prvo navući izuzetno tanke pamučne rukavice.

Zaštitne rukavice mogu biti prozirne ili u boji, od prirodne gume (gumene rukavice), nitrila ili vinil - polietilena. Multifunkcionalne jednokratne rukavice, koje služe kao zaštita ruku ili proizvoda sa kojima se rukuje. Preporučeno ih je upotrijebiti kod pripreme lijekova i kozmetičkih pripravaka. Frizerski saloni, grafika, osjetljiva čišćenja, prehrambena industrija, svi oni koriste jednokratne zaštitne rukavice.

Zaštitne rukavice - Jednokratne rukavice latexZa one koji ne podnose latex rukavice (na osnovi prirodnog kaučuka), neka potraže nitrilne rukavice. Rukavice iz nitrila su ugodne za kožu, bez prirodnog kaučuka i zato namijenjene alergičnim osobama.

Nitrilne jednokratne zaštitne rukavice su otpornije na "namakanje" i ne postaju "ljepljive" nakon što ih smočite. Ima ih u svim veličinama, kvalitetne su, rastezljive i lako se prilagođavaju rukama. Nitrilne zaštitne rukavice udovoljavaju uvjetima za prehrambenu industriju, ne štete prehrambenim proizvodima, a Vaša zaštita ruku je osigurana.

Zaštita na radu

Novosti - Arhiva

28 travanj – Svjetski dan zaštite na radu

Od 2003. godine Međunarodna organizacija rada (ILO – International Labour Organization) obilježava ...

 
 
Facebook Twitter
 
Prijavite se na naš Newsletter! Prvi doznajte što nudi
AKCIJSKA PRODAJA.
 
 
Saznajte novosti. Upišite Vašu mail adresu na 
Newsletter listu.
 
 
Validate GEO-TAGs
 
  

Zaštita na radu - Delta Plus

Zaštitna oprema - Venitex rukavice Radna odjeća - PanoplyRadne cipele - Tiger Steel
Osobna zaštitna oprema zaštite na radu
 
Zaštita zdravlja - Sigurnost na radu
 
HTZ oprema zaštite na radu