mybutton
Zaštita na radu, zaštitna oprema | Dom-Tex HTZ oprema

Krojenje i šivanje, štikanje, sitotisak - Usluge

Šivanje odjeće - Klopman materijali za šivanjeUsluge: krojenje i šivanje. Radna odjeća po mjeri. Klopman materijali za šivanje. Kvalitetno krojenje i šivanje, proizvodnja radne odjeće nije isključiva djelatnost našeg proizvodnog obrta. Na Vaš zahtjev mi vršimo šivanje odjeće za sve vrste zanimanja. Naše usluge - krojenje i šivanje odjeće obuhvaćaju zaštitnu odjeću, medicinsku odjeću, odjeću za ugostiteljstvo, kao i materijal za šivanje i pribor za šivanje.

Radna odjeća sašivena je od materijala KLOPMAN i uz našu kvalitetu šivanja odjeće, ugodno se nosi i dugo traje. Vrhunski materijali za šivanje i šavovi koji su u stanju izdržati ekstremne uvjete. Klopman je jedini europski proizvođač posvećen isključivo proizvodnji poliester/pamuk miješanih tkanina za radne uniforme, casual i zaštitnu odjeću.

Šivanje i krojenje odjeće - Materijali za šivanje prolaze Klopman testTkanina za krojenje i šivanje odjeće je postojane boje pri temperaturi od 80 stupnjeva Celzijusa. Ne skuplja se i otporna je na razna vanjska djelovanja. U stanju je zadovoljiti visoke standarde i zahtjevne uvjete za šivanje odjeće koji moraju biti ispunjeni.

Oblačimo i šivamo za mnoge korisnike. Svakim danom javljaju nam se novi poslovni partneri po preporuci onih koji već nose odjeću koju smo mi šivali. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u šivanju odjeće i vještinama naših djelatnica, kupcu omogućujemo željeni proizvod na razini najviše kvalitete. Materijal ugodan za nošenje i šivanje, po mjeri svakog kupca.

Obrt od početka rada, osim što se bavi maloprodajom tekstila, pruža usluge šivanja i ostale vanjske odjeće. Bavimo se proizvodnjom radne odjeće kao i veletrgovinom zaštitne odjeće i obuće. U prodaji odjeće imamo flis jakne i zimske kape, polo i t-shirt majice, radna odijela, muške jakne, radne prsluke, nepromočiva kišna odijela. Slobodno nas nazovite ili dođite kod nas vidjeti i izabrati modele radne odjeće i šivanje po Vašoj želji. Obratite nam se s povjerenjem, zatražite krojenje i šivanje odjeće, te provjerite zašto nas smatraju pouzdanim i sigurnim poslovnim partnerom!

Šivanje po mjeri - Krojenje i šivanje odjećeUz usluge, kao što je šivanje odjeće, u našu djelatnost ulaze razni krojački popravci odjeće. Krojenje i šivanje odjeće, dekorativnih tkanina i ostalih tekstilnih proizvoda.

Na Vaš zahtjev izvodimo i štikanje. Strojni vez koncem za ispis naziva Vašeg poduzeća, obrta, imena, amblema. Radimo strojni vez, štik na svu radnu odjeću, majice, kape, torbe, ručnike, kravate, košulje i ostalu robu po Vašem zahtjevu! Odjeća i tekstilni proizvodi mogu biti doneseni, ili je naše i šivanje.

Ako Vam krojenje i šivanje odjeće ne ide od ruke, nemate ideje za šivanje, zanimati će Vas tko to može umjesto Vas. Posjetite nas i mi ćemo Vas jednostavno osloboditi brige. Dizajniranje i šivanje je posao koji radimo već dugo i naše iskustvo u šivanju odjeće je jamstvo kvalitete rada. Upoznati smo sa tehnologijom i redosljedom izrade - šivanje i krojenje odjevnih predmeta, imamo povoljne cijene, brzi smo i pouzdani.

Štikanje, strojno vezenje

Štikanje, strojno vezenje, je trenutno jedan od najatraktivnijih i najkvalitetnijih načina postavljanja motiva na tkaninu. To je zanimljiv spoj tradicionalne vještine i kompjuterskog programiranja, radi isticanja logotipa ili modnog detalja. Nekada je bio dostupan samo najbogatijima, ali napredak tehnologije omogućio je strojno vezenje na raznim vrstama tekstilnih proizvoda. Motivi za vezenje, štikanje se kreiraju i pripremaju na kompjuteru, a podaci o veličini, boji i broju uboda, nekog logotipa ili imena, prenose se na stroj za vezenje, štikanje (štik mašina) koji zatim izvodi motiv na izabranom materijalu.

Konac za štikanje otporan je na visoke temperature i broj pranja u perilicama (kuhanje, stone-wash), tako da majicu možete slobodno posuđivati prijateljima, susjedima ili je pričuvati za sljedeći naraštaj. Osim na majice, štikane motive možete stavljati na kape, jakne, košulje, kapuljače, ručnike, jastučiće, novčanike, jakne, rukavice, torbe, starke... you name it!

Štikanje na radnu odjećuŠtikanje je danas najjeftiniji i najisplativiji način promocije tvrtke. Oplemenjene štikom, majice, kape i jakne, radna odjeća, košulje, kravate, torbe, ručnici s otisnutim ili izvezenim logotipom, odličan su promotivni artikl i jedan od najpopularnijih načina oglašavanja.

Dom-Tex Sesvete nudi Vam strojno vezenje, koji radimo na sve vrste tekstila (keper, samt, traper, frotir, pamuk, saten, vunu, svilu, kožu). Na mašini za štikanje izrađujemo promotivno strojno vezenje na majice, šalovi, kape, radna odijela.

Strojno štikamo motiv Vašeg logotipa na stolnjake, salvete, ručnike, kuhinjske krpe, posteljine te slične predmete. Štik na gotovu ili iskrojenu robu. Štikanje izvodimo s najkvalitetnijim koncem. Poliesterski konac, viskozni ili konac otporan na gorenje.

Strojno vezenje amblema i vezenje imena na majice, izrađeno takvim koncima za štikanje, postojano je kod pranja, podnosi visoke temperature, ne šteti zdravlju, ukratko izvedeni štik motiv je dugotrajan.

Strojno vezenje - Strojni vez - Dom-TexPoznato nam je da strojni vez postoji, kao dekorativni element, već dugo u modnoj industriji. Manje je poznato da je strojno štikanje davno ušlo u područje osobne zaštitne odjeće i opreme. To može biti štikani amblem proizvođača radne odjeće ili štikani logotip, koji se radi korporativnog identiteta veze na radne kute, pregače, košulje i T-shirt majice. Osim krajnjeg dojma kvalitete, koju odražava štikani logotip ili ime zaposlenika u odnosu na tiskani, štik se također primjenjuje zbog svoje izuzetne izdržljivosti.

Tehnički standard za strojni vez na radnoj odjeći je vrlo visok i u stanju je izdržati teške uvjete pranja i održavanja. Niti pranje deterđentom pri vrlo visokim temperaturama ne utječe na tkaninu i postojanost boja. Zato je moguće jarkim bojama izvesti štikanje na radnu kutu - pregaču slastičara ili pekara. Istovremeno treba upozoriti da ne bi trebalo glačati vrućom peglom preko elemenata koji su izvedeni štik mašinom - strojni vez. Materijali za šivanje, štikanje na radnu odjeću su, mješavina pamuka i poliestera.

Sitotisak, tisak na majice

Sitotisak - Tisak na majiceKvalitetne i profesionalne usluge, tisak na majice i tekstilne proizvode. Promotivne majice sa natpisima, sitotisak, su atraktivan i idealan poklon za poslovne partnere. Vašu ideju lako ćemo prebaciti na majicu, (tisak na majice), koja će tako postati potpuno nov, originalan proizvod.

Za sitotisak koristimo kvalitetne majice - prodaja majica, a nudimo i usluge sitotisak na radna odijela ili radne uniforme. Kvalitetan sitotisak je otporan na pranje i glačanje, dugotrajan.

Sitotisak je drevna metoda rada pomoću sita, porijeklom iz Kine. To je svila napeta na okvir, na kojoj je prethodno snimljen željeni motiv. Povlačenjem boje preko svile sitne čestice boje prolaze na željeni predmet i tako ostavljaju otisak zadanog motiva.

Prednost sitotiska je da boje, koje se koriste u tehnici sitotisak, imaju iznimno dug vijek trajanja i punoću. To se odnosi na skoro sve tvrde materijale kao što su plastika, metal, drvo, guma, staklo, keramika ali i tkanine. Kod sitotiska na tekstilu moguće je dobiti izvrsnu postojanost na pranje na najvišim temperaturama uz direktno peglanje po otisku, visoku pokrivnost boja, reljefni efekt i visoki sjaj.

Sitotisak - Karusel za sitotisakStrojevi za sitotisak se u grubo dijele na strojeve sa škarnim i karuselnim donosačem. Karusel donosač izgleda kao vjetrenjača - znači glava se vrti, a na svakom od krakova je sito za drugu boju. Brži je i precizniji od stroja sa škarama jer se nosači škara vrlo lako rasklimaju. Pogledajte stranicu Print System Video - Strojevi, tehnike, boje i pribor za sitotisak. Vrlo informativno. Impresivan sistem, tisak na majice za početnike i to u raznim tehnikama sitotiska.

Kada koristimo sitotisak? Sitotisak koristimo najčešće za tisak na majice, torbe, ruksake, kape, vrećice i ostale promotivne artikle, koji nisu kratkog trajanja. Svrha za reklamni sitotisak je da dugoročno privlači pažnju, podsjeća na Vašu tvrtku, usluge, proizvode...To je jeftin i dobar način promidžbe i stvaranja ugleda firme (brendiranje).

Sitotisak spada u tehniku propusnoga tiska s mogućnošću tiska na različite materijale. Sitotisak se ostvaruje na način da se boja potiskuje kroz tiskarsku formu koja je izrađena od svile i zategnuta na drveni ili aluminijski okvir. Svila može biti različite gustoće, zavisno od materijala na kojem se tiska i od boje kojom se tiska. Gustoća može biti 35, 43, 55, 77, 90, 120, 145, 160 niti po cm2.

Foto realistični detalji. Iznimno velik broj detalja omogućuje printanje i samih fotografija u visokoj kvaliteti. Moderna tehnologija vrhunskog ispisa na tkaninu. Mogućnost tiska na neravnim površinama, preko patent zatvarača, preklopa, džepova. Jednokratna priprema koja se može koristiti kod naknadnog tiska bez obzira na količinu.

Kemijska čistionica

Kemijska čistionica - Praonica rubljaKada Vam zatreba kemijska čistionica obratite nam se sa povjerenjem. Radimo ekološko kemijsko čišćenje tekstila, kože i krzna. Jedna od neželjenih karakteristika nošenja i upotrebe odjeće, kao i svakog predmeta od tekstila, je njihova sklonost prljanju koja uzrokuje nužnost čišćenja tekstilnih materijala.

Takvo čišćenje uobičajeno i najčešće obavljamo samostalno, u našem domu, pomoću strojeva za pranje rublja. S obzirom na stupanj zaprljanja kao i pojedinačnu vrijednost zaprljanog predmeta, s vremena na vrijeme potrebno je koristiti i usluge koju pruža stručna i profesionalna kemijska čistionica. To se posebno odnosi na vanjsku zimsku odjeću i skupa odijela, te skupocjene ženske haljine, tepihe, vrijedno posteljno rublje, zavjese i slično. Kemijsko čišćenje odjeće radimo niz godina. Kemijska čistionica i praonica rublja preuzimaju Vašu robu za čišćenje, usluge pranje rublja i glačanje.

Praonica rublja, peglanje rublja

Svjesni smo koju ulogu ima čistoća i bjelina rublja, pogotovo kod uslužnih djelatnosti. Zbog toga naša praonica rublja posebnu pažnju posvećuje traženju inovativnih načina za pranje rublja. Usavršili smo pranje i njegu posteljnog rublja, restoranskog rublja, razna radna odjeća, zaštitna odjeća...Kvalitetno peremo radna odijela... Tretiranjem mrlja posebnim sredstvima za pranje postižu se željeni rezultati, a sredstvima za njegu tekstila održava se finoća materijala i postojanost boja.

Umjesto Vas, naša praonica rublja će preuzeti zahtjevan i naporan posao, kao što je pranje rublja i glačanje rublja. Naš servis, za usluge i peglanje rublja (Sesvete), će pedantno i sa puno pažnje kvalitetno odraditi taj posao za Vas. To rezultira visokom kvalitetom pranja i peglanja uz maksimalno produženje vijeka trajanja rublja i minimalan utjecaj na okoliš. Rezultat našeg truda je zadovoljan korisnik usluge praonice rublja.

Praonica, pranje rublja - Peglanje rubljaOvdje je Dom-Tex cjenik proizvoda i usluga. Imamo kvalitetne proizvode i usluge i prihvatljive cijene.

Zaštita na radu

Novosti - Arhiva

28 travanj – Svjetski dan zaštite na radu

Od 2003. godine Međunarodna organizacija rada (ILO – International Labour Organization) obilježava ...

 
 
Facebook Twitter
 
Prijavite se na naš Newsletter! Prvi doznajte što nudi
AKCIJSKA PRODAJA.
 
 
Saznajte novosti. Upišite Vašu mail adresu na 
Newsletter listu.
 
 
Validate GEO-TAGs
 
  

Zaštita na radu - Delta Plus

Zaštitna oprema - Venitex rukavice Radna odjeća - PanoplyRadne cipele - Tiger Steel
Osobna zaštitna oprema zaštite na radu
 
Zaštita zdravlja - Sigurnost na radu
 
HTZ oprema zaštite na radu