mybutton
Zaštita na radu, zaštitna oprema | Dom-Tex HTZ oprema

Radna obuća, zaštitna obuća

Radna obuća - Zaštitna obuća

Ovo je nova kolekcija i to je radna obuća koja briše razliku između sporta i zaštite. Nova tehnologija u proizvodnji - zaštitna obuća koja pruža veću udobnost, bolju stabilnost i manje umaranje stopala. Generacija višenamjenske radne cipele. Specijalna radna obuća za profesionalce s dodatnim dizajnom i tehnologijom. Kvalitetna zamjena za planinarske cipele ili kao sportska obuća.

Nove kolekcije Panoply i Tiger Steel obuće, izbrisale su granicu između onog što se smatralo da je isključivo sportska ili zaštitna obuća. Dizajn i inovacije stvorili su nove generacije proizvoda: multifunkcionalnost i višenamjenska uporaba, praktična rješenja, ISO certifikati. Prava revolucija u smislu udobnosti i dizajna, Panoply radna obuća koja pruža veliku zaštitu i sigurnost na radu.

Panoply kolekcija radne obuće, X-Large Industry, posebno je prilagođena za građevinsku djelatnost i industriju. Rebrasta struktura na petama i vrhovima prstiju pruža izvrsnu otpornost na proklizavanje, a Panoflex potplat i Shock Absorber sprečava umaranje. Vodoodbojna goveđa koža, sa uloškom na vađenje, podstava: poliamid. Pojačana zaštita prstiju. Radna obuća SAULT S3 VIDEO

Radne cipele, Panoply i Tiger Steel

Radna obuća - Gumene čizme

  • zaštitna obuća otporna na hladnoću
  • vanjski potplat radne cipele otporan na kontakt s toplinom
  • potplat otporan na hidrokarbonate
  • reljefni potplat otporan na proklizavanje
  • antistatic radna obuća
  • apsorpcija, upijanje energije u peti
  • zaštitna obuća ima vodonepropusno gornjište
  • zaštitne cipele imaju potplat otporan na probijanje čavlom (kompozitni materijal)
  • zaštitna kapica otporna na udarce i nagnječenje

PVC čizme (radna obuća) duplo brizgani oplemenjeni PVC sa čeličnom kapicom i podstavom od Jersey poliestera. Za zimu su najbolje dobre čizme, po mogućnosti uz neoprenske čarape. Veliki izbor - vodonepropusne radne gumene čizme sa zaštitom od hladnoće. Preko cijelog unutarnjeg dijela čizme presvučen je poliester kako bi noga bila na toplom. Potplat je protuklizni.

Kolekcija obuće LADIES. Kalup ženske cipele - tehnologija sportske obuće. Ženski je model posebno koncipiran, kako bi pružio udobnost i bolji estetski dojam. "Shock absorber" amortizira udarac kod nošenja. Bolje prianjaju čak i po masnom i vlažnom tlu. Unutarnji uložak ima svrhu udobnosti i boljeg pridržavanja stopala. LADIES radna obuća ima međuđon od silona koji pruža lakoću, udobnost i savitljivost.

Radne cipele oznake "O" se razlikuju od sigurnosnih jer nemaju kapicu protiv udaraca i nagnječenja. Zaštitne cipele sa kapicom su lagane, savitljive i ne posjeduju magnetna svojstva. Korišten je kompozitni materijal koji je lakši od čelika i ne prenosi hladnoću ni toplinu.

Radne cipele - Radna obućaLight Walkers zaštitna obuća lagana je i prozračna, osobito prikladna za vruću ljetnu sezonu. Potplat od duplo brizganog poliuretana ima dobru savitljivost, a gornjište od prozračnog materijala ("mesh") omogućuje nozi da diše. Zaštitne cipele imaju bočne ripne.

Aerofresh Control je sustav proizvodnje zaštitne obuće, koji pomoću poroznog sloja umetnutog u cipelu osigurava prozračnost i omogućuje koži disanje.

Zaštitna obuća - Zaštitne cipeleDrilex je tehnički uložak kod kvalitetne sportske obuće, primijenjen za radnu obuću. Ova podstava se sastoji od 2 vrste vlakana i omogućuje upijanje znoja, a istovremeno djeluje antibakterijski i sprječava neugodne mirise. Upija i eliminira znoj te održava stopalo na suhom. Pruža udobnost i brzo se suši.

Dual Grip vanjski potplat, zaštitna obuća s čepićima za ravne ili mekane površine, koji dobro prianja za tlo.

Duplo brizgani potplat radne cipele je načinjen iz dva dijela, pri čemu je gornji dio mekši i svrha mu je da amortizira udarce pri hodu. Manje umaranja - više udobnosti.

Panoflex tehnologija: područja savijanja integrirana su u potplat radi poboljšanja fleksibilnosti, što olakšava nošenje radne cipele.

Zaštitna obuća - Radna obuća - Caderousse S3Phylon je izuzetno lagan sintetički materijal. Amortizirajuća pjena od etilen vinil acetata, izlivena u kalupu. Sve poznate marke koriste ga za sportsku obuću za trčanje. Vrhunska radna obuća koja amortizira i upija energiju do 40%. Phylon reagira na kretanja stopala zato su ove radne cipele lakše i fleksibilnije za dugo hodanje.

Zaštita na radu

Novosti - Arhiva

28 travanj – Svjetski dan zaštite na radu

Od 2003. godine Međunarodna organizacija rada (ILO – International Labour Organization) obilježava ...

 
 
Facebook Twitter
 
Prijavite se na naš Newsletter! Prvi doznajte što nudi
AKCIJSKA PRODAJA.
 
 
Saznajte novosti. Upišite Vašu mail adresu na 
Newsletter listu.
 
 
Validate GEO-TAGs
 
  

Zaštita na radu - Delta Plus

Zaštitna oprema - Venitex rukavice Radna odjeća - PanoplyRadne cipele - Tiger Steel
Osobna zaštitna oprema zaštite na radu
 
Zaštita zdravlja - Sigurnost na radu
 
HTZ oprema zaštite na radu