mybutton
Zaštita na radu, zaštitna oprema | Dom-Tex HTZ oprema

ELEKTRO maschinen, električni strojevi

Električni strojevi, Rheinland Elektro Maschinen Group, REM, je internacionalna njemačka kompanija sa sjedištima u cijelom svijetu. Kroz gustu mrežu podružnica u regijama i 14 godina iskustva u "branši", REM Elektro machinen je u stanju ispuniti zahtjeve kupaca kvalitetnim i pristupačnim proizvodima. "Naša vizija i proizvodna politika je usmjerena na DIY, "Sam svoj majstor" korisnike, profesionalce i industrijske potrebe." Elektro Mascninen električni strojevi prisutni su na hrvatskom tržištu od 2002 godine. Kako se povećavala potreba za njihovim proizvodima otvoriti su vlastiti ured. Razvoj mreže kupaca doveo je 2008 godine do otvaranja centralnog servisa, koji pokriva cijelu Hrvatsku. Kliknite ovdje i skinite na svoje računalo: Električni strojevi - ELEKTRO maschinen generalni katalog - u pdf formatu.

Elektro maschinen, kao osnovno načelo za izradu novih električnih strojeva, bira isključivo najbolji dizajn, spajajući vizualni dojam sa ergonomskim i praktičnim elementima. Gradi i njeguje vrijednosti tvrtke uz visok stupanj razvoja i tehnološkog znanja, visoko razvijenu industrijsku kulturu te znanje prikupljeno s tržišta diljem svijeta. Od 2011. nudi i novu liniju ekološki osviještenih proizvoda, linija ECO (proizvodi su proizvedeni od reciklažnih materijala, s manjim udjelom plastike, smanjena im je potrošnja vode i energije, ELEKTRO maschinen - Online katalogtroše manje kemikalija te imaju vodene i ECO filtere).

Ovdje možete pregledati ELEKTRO maschinen generalni Online katalog 2010.
a ovdje prelistajte novi Online katalog 2012/13. ili skinite REM katalog u pdf-u.

Elektro maschinen - Visokotlačni peračiU asortimanu električni strojevi i uređaji nudimo:

Visokotlačni perači - bez grijača

- hobby line perači
- top line, indukcijski elektromotori
- profi line visokotlačni perači
- profi plus line kategorija perača
- industrie line, za najteže uvjete
- dodatna oprema

Visokotlačni perači sa benzinskim motorom su u cijelosti novi proizvod i ne ovise o izvoru energije kao klasični električni strojevi. Imaju 4-taktni benzinski motor, pumpu sa automatskim odzračivanjem koja može ispumpavati vodu iz bilo kakvog spremnika, a moguće ju je i priključiti na vodovodnu instalaciju.

Elektro maschinen - Visokotlačni perači, grijačVisokotlačni perači - s grijačem

- hobby line, perači za kućnu uporabu
- top line, voda na izlazu grijača do 90°C
- profi line, visokotlačni perači
- profi plus line, perači za najširu primjenu
- industrie line, visokotlačni perači za zahtjevne
- dodatna oprema

Visokotlačni perači s grijačem iz kategorije Industrie linija konstruirani su za zahtjevni i kontinuirani rad u najtežim uvjetima. To su kvalitetni, robusni električni strojevi, a troškovi održavanja su mali. Voda u peraču se zagrijava do 140°C, tako da visokotlačni perači mogu čistiti i parom.

Elektro maschinen - Industrijski usisavačiIndustrijski usisavači

- Usisavači serija MC
- Industrijski usisavači serija MCI
- Usisivači serija HC
- Industrijski usisivači serija VC
- serija VC
- dodatna oprema za industrijske usisavače

Industrijski usisavači za prašinu i tekućine najbolji su u svojoj klasi. Robusna izvedba, izdržljivi motori i spremnici od nehrđajućeg čelika jamče dug rad. Usisivač na vodu 2850 Plus ima ergonomski oblikovane gumene kotače i veliku paletu pribora. Industrijski usisavači široke primjene, od radionica i kanala do najfinijih prašina. Serija HC, industrijski usisavači za održavanje stanova osoba koje pate od alergija, a serija VC za kemijsko i ekstrakcijsko čišćenje.

Elekro maschinen - Strojevi za suho metenjeStrojevi za pranje podova i metenje

- električni strojevi za pometanje
- strojevi za pranje
- dodatna oprema
- tehničke specifikacije

ERS Strojevi za pranje podova nove generacije SMB opremljeni su s inovativnom, visoko učinkovitom "Micro-Scrub" tehnologijom za pranje i čišćenje. Elektrostatski privlače prašinu i bakterije, a da jedva dodiruju podlogu.

Elektro maschinen klipni kompresori

Elektro maschinen - Klipni kompresori

- hobby line, kompresori za lakši transport
- top line, najširi izbor klipnih kompresora
- terenski klipni kompresori, rad izvan radionica
- profi line, za obrtnike imale pogone
- industrie line klipni kompresori
- dodatna oprema

Klipni kompresori, grupa Hobby proizvoda, namijenjeni su kućnoj uporabi gdje je mala potreba za zrakom pod pritiskom. Kategorija Top Line ima najveći izbor, klipni kompresori koji su namijenjeni obrtnicima, seoskim imanjima i manje zahtjevnim terenskim poslovima. Indukcijski motori su jamstvo za dugi rad kompresora.

Vijčani kompresori

Električni strojevi - Vijčani kompresor- nova generacija vijčanih kompresora
- Praktik, idelan omjer cijene i snage
- ESM Kompakt II, mala kompresorska stanica
- VSI Kompakt II, regulira stalne oscilacije zraka
- ES II, samostojeći vijčani kompresor
- ESD, ESDI - za najzahtjevnije potrošače
- dodatna oprema

Vijčani kompresori ESM Kompakt II su male kompresorske stanice. Povećana upotreba komprimiranog zraka u industriji, obrtničkim i proizvodnim radionicama zahtijeva nabavku vijčanih kompresora. Zbog dugog radnog vijeka, dobrog iskorištenja energije i mirnog rada, vijčani kompresori uspješno zamjenjuju klipne kompresore. Zbog tihog rada, kompresor možemo postaviti blizu radnog mjesta.

Električni strojevi - TIG zavarivanjeInverterska tehnika za zavarivanje i rezanje plazmom

- basic line, osnovna linija invertera za zavarivanje
- profi line, "Anti Sticking" elektronika
- inverteri za zavarivanje TIG postupkom

Inverterski aparat za varenje, serije Premium jednostavan je za uporabu, a ipak vrlo efikasan. Omogućava varenje sa svim tipovima obloženih elektroda do 4mm promjera. Prebacivanjem na TIG zavarivanje, Inverter 185 Premium se može koristiti za varenje visoko legiranih čelika i obojenih metala. Inverteri WIG AC/DC imaju ugrađene dvije najnaprednije tehnologije: digitalnu i analognu, što omogućuje i zavarivanje aluminija.

Za većinu metala možemo primijeniti rezanje plazmom. Plazma je polarizirani zračni tok pod visokim pritiskom, koji se mlaznicom usmjerava na predmet koji režemo. Elektro maschinen tehnologijom moguće je jednostavno, jeftino i brzo rezanje.

Električni strojevi - Pumpe

Električni strojevi - Hidrofor- hidroforne pumpe
- samostojeće protočne pumpe
- potopne pumpe

Hidrofor, hidropak ili hidroforna pumpa je naziv za uređaje koji imaju protočnu pumpu, tlačnu sklopku, manometar i ekspanzijsku posudu. Služe za pumpanje i održavanje pritiska u tlačnim vodovodima. Najvažniji dio hidrofora je protočna pumpa. Međusobno ih razlikujemo po širini rotora, broju stupnjeva, kućištu i snazi motora.

Tlačna sklopka je jedini element sa kojim se mogu regulirati radni parametri pumpe. Tlačna sklopka uključuje pumpu kad pritisak padne ispod zadane granice i isključuje je kada se postigne zadani pritisak. Na manometru pumpe pratimo rad i očitavamo trenutni pritisak u tlačnom dijelu pumpe.

Najveći dio hidroforne pumpe je ekspanzijska posuda, koja izravnava razlike pritiska zbog povećavanja ili smanjivanja volumena vode, a istovremeno služi kao nosač za ostale dijelove pumpe. Upotreba hidrofornih pumpi je vrlo široka. Najčešće se upotrebljavaju za opskrbu vodovodnih instalacija u kojima nema dovoljno pritiska i protoka vode.

Električni strojevi za obradu drvetaElektrični strojevi za obradu drveta

- precizne cirkularne pile
- stolne pile
- tračne pile
- rezbarska pila

Visoko kvalitetni električni strojevi, Elektro maschinen cirkularne pile zbog male težine jednostavne su za transport. Kad trebate odrezati rub pod određenim kutom, cirkularna pila je Vaš najbolji odabir. Električni strojevi za obradu drveta: stolne pile, tračne pile, rezbarske pile idealni su za male radionice, profesionalce, ali i za hobi majstore. Elektro maschinen električni strojevi nude siguran i ugodan rad. Na sve strojeve za obradu drveta mogu se spojiti usisivači prašine, što radni prostor čini čišćim i zdravijim.

Freza za snijeg

Freze za snijeg su napravljene da riješe Vaše problema sa čišćenjem snijega. U širokom spektru snažnih ELEKTRO maschinen snježnih freza, od Profi do Industrie grupe proizvoda, svatko može pronaći frezu za snijeg prema svojim potrebama.

Od osnovnog, najjeftinijeg modela sa 6 KS, do 14 KS snažnog modela sa gusjenicama, za sve vrste terena. Novi motor je vlastiti proizvod - ELEKTRO maschinen, posebno dizajniran i sastavljen samo za freze za snijeg.

Elektro maschinen - Freza za snijegIzaberite Profi, Industrie ili Premium freze za snijeg. Sa dijelovima kao Industrie, ali puno manja i pogonjena prepoznatljivim Briggs & Stratton motorom. Električni strojevi, freza za snijeg - Elektro maschinen REM Premium, koja jednostavno zaslužuje da bude nazvana: Best for home use!

Zaštita na radu

Novosti - Arhiva

28 travanj – Svjetski dan zaštite na radu

Od 2003. godine Međunarodna organizacija rada (ILO – International Labour Organization) obilježava ...

 
 
Facebook Twitter
 
Prijavite se na naš Newsletter! Prvi doznajte što nudi
AKCIJSKA PRODAJA.
 
 
Saznajte novosti. Upišite Vašu mail adresu na 
Newsletter listu.
 
 
Validate GEO-TAGs
 
  

Zaštita na radu - Delta Plus

Zaštitna oprema - Venitex rukavice Radna odjeća - PanoplyRadne cipele - Tiger Steel
Osobna zaštitna oprema zaštite na radu
 
Zaštita zdravlja - Sigurnost na radu
 
HTZ oprema zaštite na radu