mybutton

Dom-Tex - Prodaja alata i zaštitne opremeMetabo katalog - Električni ručni alati Metabo

Metabo katalog - Ono za što se zalažemo

Bez obzira na to gdje i koliko dugo radili, u iznimno hladnim krajevima, na tropskoj vrućini ili na najtežim gradilištima u svijetu - Metabo električni ručni alati se uvijek koriste tamo gdje se ljudi moraju osloniti na svoj alat. U više od 100 zemalja diljem svijeta, obrtnici se mogu, svakoga dana osloniti na snagu i sigurnost u kombinaciji sa inovativnošću i ergonomskim dizajnom.

Metabo katalog - Električni ručni alati MetaboMetabo je jedan od rijetkih proizvođača s cijelim nizom proizvoda. Mi smo u mogućnosti ponuditi odgovarajući alat za svaku vrstu posla. Bez obzira da li trebate raditi sa drvetom ili metalom, morate nešto montirati ili Vam je potreban alat za vrtlarstvo - Metabo zadovoljava Vaše potrebe. Možete odabrati iz širokog spektra raznih alata. Naravno, nećete ga dobiti za par kuna, ali ćete donijeti pravu odluku. Mi držimo do naše riječi: uvijek se možete osloniti na Metabo alat i onda kada Vas svi drugi električni alati iznevjere.

Na ovoj stranici - Metabo katalog, možete pogledati sve raspoložive artikle firme Metabo u kategoriji električnog alata.

Metabo alati su jedni od najviše prepoznatih alata koji se mogu naći na tržištu. Svoje proizvode plasiraju u više od 100 država u svijetu. Široko rasprostranjena robna marka već dugo vremena ulijeva sigurnost u kvalitetu i dugotrajnost kupljenih proizvoda. Posebno se iz proizvodnog programa izdvajaju metabo aku uređaji, metabo brusilice, kružne pile za inox kao i metabo bušilice.

Već 88 godina sa profesionalcima! Više od 500 patenata i priznanja za kvalitetu, dizajn, jednostavnu uporabu, sigurnost...

Metabo električni alat se pažljivo testira i podliježe strogoj kontroli kvalitete, ali dužina trajanja svakog električnog alata ovisi i o Vašem odnosu prema alatu i pridržavanju uputstva za rad. Koristite samo alat koji je predviđen za tu vrstu posla i uvijek upotrebljavajte propisanu opremu zaštite na radu i zaštitne naočale. Ako postoji mogućnost, priključite uređaj za skupljanje prašine.

Osim Online kataloga ovdje možete skinuti na Vaše računalo PDF verziju Metabo katalog 2012/2013.