mybutton
Zaštita na radu, zaštitna oprema | Dom-Tex HTZ oprema

Muške zimske jakne za zimu - Parka jakna

Galerija slika, muške zimske jakne za zimu. Softshell jakne i flis jakne te majice od polarnog flisa. Duge i kratke jakne, kapuljače i rukavi na skidanje. Praktični džepovi.

Zaštitne zimske jakne, radna odjeća protiv hladnoće i atmosferskih utjecaja mora zadovoljavati propisane norme. One određuju glavne kvalitete koje zimska tehnička odjeća treba posjedovati. Zimske jakne moraju biti nepropusne za vjetar i vodu, ali istovremeno moraju omogućiti određeni nivo "disanja", isparavanja. Normama je određena kvaliteta zaštite koju zimske jakne trebaju posjedovati, što se testira na temperaturama nižim od -5°C.

Online katalog ZIMSKE JAKNE jesen zima 2013/2014 Delta Plus.

Koja je razlika između zimske jakne i parka jakne?

Muška zimska jakna je obično kratka, lagana i koristi se po prohladnom vremenu. Parka jakna je duža, dostiže do polovine bedara i koljena, ima prošivenu debelu podstavu, ili punjenje od perja. Kapuljača je često obrubljena krznom kako bi bolje zaštitila lice od hladnoće. Koristi se za obavljanje radova u ekstremno hladnim vremenskim uvjetima. Parka jakna nezaobilazan je dio odjeće za ekstremne sportove, lov, planinarenje, skijanje...

 

Zimske jakne za polarnu hladnoću Zimske jakne za ekstremne uvjete Milton parka jakna - Kvalitetne zimske jakne za sve uvjete
Muške zimske jakne - Parka jakna Muške zimske jakne, kratke Muške zimske jakne, duge
Jakne za zimu Delta Plus - Parka jakna Parka jakna - Radne jakne za zimu Panoply jakne za zimu - Parka jakna
Signalne jakne za zimu Reflektirajuće jakne za zimu Jakne za zimu sa rukavima na skidanje
Muške zimske jakne, signalne Zimske jakne, za rad u otežanim uvjetima Zimske jakne sa odvojivim rukavima

 

Dolazak hladnijeg vremena i sve nižih temperatura posljednji su signal upozorenja da laganiju odjeću spremimo u ormar te pripremimo i izvadimo zimske jakne i zimsku obuću. Zahvaljujući novim tehnologijama u proizvodnji, prošli su dani kad je rad i boravak zimi na otvorenom bilo neugodno iskustvo nošenja teške i neudobne odjeće.

Zimska jakna mora Vas zaštititi od vjetra i vlage (kiše, susnježice, snijega), ali u isto vrijeme omogućiti oslobađanje određene količine vlage i topline da bi se spriječilo pregrijavanje ili pothlađivanje. Dugačke zimske jakne do pola bedara (parka jakna), namijenjene su za rad u izuzetno hladnim uvjetima, te osobama koje vole duge šetnje i hodanja po prirodi. Danas se svi većinom vozimo autima, te manje ljudi traži takve jakne. Za njihove potrebe više odgovaraju kratke zimske jakne. Za temperature 0-5°C, ako je lagan vjetar i ne previše mokro ili 10°C ako je bura ili kiša jako je praktično nositi flis jakne.

  • Ako Vam osim Panoply zimske jakne treba i ostala zimska odjeća ovdje možete pregledati našu cjelokupnu ponudu.

 

Zaštita na radu

Novosti - Arhiva

28 travanj – Svjetski dan zaštite na radu

Od 2003. godine Međunarodna organizacija rada (ILO – International Labour Organization) obilježava ...

 
 
Facebook Twitter
 
Prijavite se na naš Newsletter! Prvi doznajte što nudi
AKCIJSKA PRODAJA.
 
 
Saznajte novosti. Upišite Vašu mail adresu na 
Newsletter listu.
 
 
Validate GEO-TAGs
 
  

Zaštita na radu - Delta Plus

Zaštitna oprema - Venitex rukavice Radna odjeća - PanoplyRadne cipele - Tiger Steel
Osobna zaštitna oprema zaštite na radu
 
Zaštita zdravlja - Sigurnost na radu
 
HTZ oprema zaštite na radu